Ha törtaranyat vagy ezüstöt szeretne eladni azonnali készpénzért, vagy befektetési aranyat szeretne venni vagy eladni, akkor a Correct Goldnál a legjobb helyen jár!

A Correct Gold tőkeerős, megbízható partner aranybefektetés esetén, ugyanúgy, mint törtarany és ezüst felvásárlás esetén is! Ezért nálunk várakozás nélkül kapja meg aranyát, vagy – ha Ön eladni akar  – aranyáért a pénzét.

A Correct Gold minden pillanatban igyekszik a lehető legjobb áron adni, illetve venni a különböző befektetési aranyait. Ennek köszönhetően Ön a legtöbbet tudja kihozni az aranybefektetéséből!

Kik vagyunk?

A Correct Gold a már közel 20 éve sikeresen működő, időközben országossá bővült Correct Change valutaváltó hálózat leányvállalata. Mivel rendkívül tőkeerős tulajdonos áll mögöttünk, így likviditási gondjaink nincsenek. A befektetési aranytermékeket készletről értékesítjük Budapesten és a Correct Change pénzváltó hálózatának segítségével az ország különböző pontjain. A törtarany kis- és nagytételben való felvásárlásával budapesti központunkban foglalkozunk.

A Correct Gold legfőbb szolgáltatásai:

Befektetési arany értékesítés készletről, azonnal

Aranybefektetés a lehető legjobb árakon. A kiválasztott címletű befektetési aranyakat azonnal, nyugodt és biztonságos körülmények között, készletről kiszolgáljuk. Nálunk nem kell napokat vagy heteket várnia, mire megkapja a kiválasztott befektetési aranyterméket. Az árak a világpiaci árakhoz igazodnak. A Correct Change valutaváltóhoz hasonlóan kis árréssel dolgozunk, ezzel segítjük elő, hogy Ön optimálisan tudja kezelni aranybefektetéseit.
Elsősorban a svájci Argor Heraeus befektetési aranytermékeit forgalmazzuk, ezek folyamatosan, általában akciós áron kaphatók. Árusítjuk az Argor Heraeus gyárral együttműködő Münze Österreich és a német Heraeus cég befektetési aranytermékeit is, de ezekből az ellátás nem folyamatos. Ezek is ugyanott készülnek, mert az osztrák pénzverde és a német cég is a svájci gyár résztulajdonosa.

Készletről elérhető címletek: 2, 5, 10, 20, 50, 100, 250, 500, 1000 gramm, valamint 1 uncia (31,1 gramm).

Kínálatunkban megtalálhatók a világ legismertebb befektetési aranyérméi is.

A befektetési aranyat természetesen nem csak értékesítjük, hanem korrekt áron meg is vesszük, amennyiben Ön úgy dönt, hogy eladja aranyát.
Befektetési arannyal kapcsolatban, ha bármi kérdése van, kérjük, hívja a 06-1-799-98-20 vagy a  06-30-472-8074  számot.

Törtarany és ezüst felvásárlása készpénzért

A Correct Gold törekszik rá, hogy a lehető legjobb áron vásároljuk meg törtaranyát, használt, megunt ékszereit, fogaranyat vagy egyéb aranyhulladékot. Ugyanígy megvásárolunk bármilyen ezüsttárgyat, legyen az ékszer, ezüst evőeszköz, tálca vagy bármilyen más ezüsthulladék. Az arany illetve ezüst ellenértékét azonnal, készpénzben fizetjük ki. Az ár mindig az aktuális világpiaci árfolyamhoz igazodik. Törtarany felvásárlással kapcsolatban, ha bármi kérdése van, kérjük, hívja a +36-30-472-8073 vagy a +36-1-799-98-20 számot.

Az értékek melyekben hiszünk:

Őszinteség és bizalom

Odafigyelünk ügyfeleinkre és partnereinkre, és megszolgáljuk bizalmukat!

Professzionalizmus és megbízhatóság

Megbízhatóak vagyunk, optimalizáljuk a lebonyolítást és végigkísérjük ügyfeleinket minden piaci helyzetben!

Gyorsaság és rugalmasság

Személyre szabott odaadással teljesítjük ügyfeleink és partnereink igényeit!

Munkatársaink sok éves, a nemesfémek és a befektetések terén szerzett  szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy Ön a legjobb helyen jár, amikor minket keres fel arannyal kapcsolatos üzleti szándékával.