ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

Az Ön által megadott adatokat  a Aranykereskedő Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, Posta, aki a Aranykereskedő Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga


Kijelentjük, hogy a Aranykereskedő Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.correctgold.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

A szolgáltató neve: Aranykereskedő Kft.

A szolgáltató székhelye: 1085 BUDAPEST, JÓZSEF KRT. 40.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@correctgold.hu

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-874823

A szolgáltató adószáma: 13817851-2-43

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve:

A szolgáltató telefonszáma: 06 1 799 9820

Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban…

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve: Servergarden Kft.

A tárhely-szolgáltató székhelye: 1023 Budapest, Lajos utca 28-32.

A tárhely-szolgáltató adatközpontja: 1101 Budapest, Expo tér 5-7.

A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@servergarden.hu

A tárhely-szolgáltató telefonszáma: 06 1 432 3133

A tárhely-szolgáltató weboldala: https://www.servergarden.hu/