Skip to main content
Loading...


Záloghitel a Correct Zálog-tól

Zálogkölcsön igénylés feltételei a Correct Zálogházakban

2024.07.01-től csökkentettük záloghitel kamatainkat. Az új kondícióinkat letöltheti innen.

Záloghitelt igyényelhet, ha gyorsan szeretne készpénzhez jutni, de nem válna meg végleg ékszereitől, nemesfém tárgyaitól, befektetési aranyától. Számos oka lehet az átmeneti pénzhiánynak, illetve bárkivel előfordulhat, hogy zálogkölcsönt kell igényelnie, ezért bátran keresse fel zálogfiónkjainkat! 

Legyen Ön is VIP ügyfél! VIP ügyfeleink a befektetési arany érme és arany tömb zálogosítása esetén, illetve 1.000.000 Ft feletti hitelösszeg esetén kedvezményt kaphatnak a kezelési díjból és pótdíjból, valamint nem számítunk fel hosszabbítási díjat. A VIP ügyféllé válás lehetőségéről érdeklődjön személyesen  a Zálogfiókjainkban. Részletes információkat és feltételeket a Hirdetményben talál.


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a békásmegyeri 1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 52-54. sz. alatti zálogfiókunk 2024.06.17-től ideiglenesen bezárt. 2024.06.17-től az élő tételek hosszabbítására és kiváltására a központi fiókunkban (1085 Budapest, József krt. 40.) van lehetőségük. Ezzel kapcsolatban a +36 20 472 4017-es telefonszámon tudnak érdeklődni. Új elhelyezést indítani a József körút 40. szám alatti, valamint az Árpád út 84. szám alatti újpesti fiókunkban tudnak. Ezzel kapcsolatos Hirdetményünket ide kattintva megtekinthetik.

Megértésüket köszönjük!


Akciók és kedvezmények

Zálogkölcsönök rendkívül kedvező kondíciókkal

Záloghitel, zálogkölcsön arany ékszer bevizsgálás után azonnal készpénzben

ZÁLOGHITEL ARANY ÉKSZEREKRE

Záloghitel, zálogkölcsön befektetési aranyért bevizsgálás után azonnal készpénzben

ZÁLOGHITEL BEFEKTETÉSI ARANYRA


ZÁLOGHITEL ARANY ÉKSZEREKRE

Most még jobban megéri a Correct Zálognál zálogkölcsönt igényelni, mert megemelt hitelösszeget kaphat arany ékszereiért. Érdeklődjön zálogházainkban!


ZÁLOGHITEL BEFEKTETÉSI ARANYRA

Csomagolással együtt történő, sérülésmentes bevizsgálás a legkorszerűbb eszközökkel! Részletekért keresse munkatársainkat telefonon: 06 20 472 4017Mit érdemes tudni a Correct Záloghitelről?

Korrekt, diszkrét, gyors, biztonságos zálogkölcsönök

Záloghitel igénylés esetén a banki hitellel ellentétben szinte azonnal pénzhez juthat. Amennyiben banki hitelfelvételre nem jogosult, akkor a zálogkölcsön az Önnek való megoldás, mert nem kérünk jövedelemigazolást és hitelbírálat sincs. Tapasztalt és megbízható becsüseink a bevizsgálást követően ajánlatot adnak a zálogkölcsön összegére és tájékoztatják a felmerülő költségekről. Amennyiben megfelelőek az Ön számára a feltételek, pénztárunkban azonnal hozzájuthat záloghiteléhez. Ráadásul valutaváltó ablakunknál rögtön átválthatja a kapott összeget más valutára is.

Lehetőség van 30, 45 vagy 90 napos hitelre is. A futamidő igény esetén meghosszabbítható. Hirdetmény és Kondíciós lista

Mi helyezhető zálogba

Záloghitelt igényelhet törtaranyra, befektetési aranyrúdra és aranyérmére, ezüst használati tárgyakra és egyéb nemesfém tárgyra (arany és ezüst ékszerek valamint aranyórák).

A Correct Zálogházak

A Correct Zálogház Zrt. a már közel 20 éve sikeresen működő, országos Correct-csoport tagja, mely magában foglalja a Correct Change valutaváltót, a Correct Gold aranykereskedést és a Correct Trezor magánszéf szolgáltatást. Jelenleg 3 zálogházunkban várjuk: 1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 52-54.; 1042 Budapest, Árpád út 84.; 1085 Budapest, József krt. 40.

Korrekt, diszkrét, gyors és biztonságos

Cégcsoportunk rendkívül tőkeerős, így likviditási gondjaink nincsenek. Célunk minden szolgáltatásunk esetében, így a záloghitelezésben is, hogy a lehetőségekhez mérten alacsony költséggel és kamattal, korrekt kondíciókkal adjunk kölcsönt. Így számos elégedett, visszatérő ügyfelet szereztünk már, akik szívesen ajánlják zálogházainkat is ismerőseiknek. A Correct Zálogházakban diszkréten és biztonságosan zálogosíthatja ékszereit. Zálogfiókjaink a Correct Chanage és Correct Gold üzletekkel egy irodában találhatók, tehát biztonsági rendszerünk a legmodernebb feltételeknek is megfelel. A hitelösszeg kifizetése, vagy a zálogtárgyak kiváltása az Ön kérésére zárt, diszkrét kasszában is történhet, ebben az esetben csakis a pénztáros és Ön tartózkodnak bent. Szakképzett munkatársaink segítségével a kiszolgálás gyors és biztonságos, így bátran számíthat ránk a záloghitelezésben is.


Correct Zálogházak elérhetőségei

Zálogházainkat megtalálja Budapesten, 3 helyszínen is


◈ Correct Gold - Self Store Plaza
Cím: 1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 52-54.
Telefonszám: +36 20 418 8157
Nyitvatartás: H-K-Cs-P: 9.00-17.00 | Sze: 9.00-18.00
Üzletünk átmenetileg bezárt.

Zálogfiókunk a Self Store Plaza földszintjén a Penny mellett található.

Mutasd a térképen ➝

◈ Correct Gold - Központ
Cím: 1085 Budapest, József krt. 40.
Telefonszám: +36 20 472 4017
Nyitvatartás: H-Sze: 9.00-18.00 | K-Cs-P: 9.00-17.30

Zálogfiókunk a Rákóczi tértől és a Harminckettesek terétől pár percre található.

Mutasd a térképen ➝

Correct Gold - Újpest
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 84.
Telefonszám: +36 20 423 9835
Nyitvatartás: H: 9.00-18.00 | K-P: 9.00-17.00

Zálogfiókunk Újpest-központtól pár percre található Rákosa Kassai u. sarkán.

Mutasd a térképen ➝Hivatalos dokumentumok

Záloghitelezésről szóló hirdetmény, kondíciós lista és a hitelnyújtás feltételei részletesen