Skip to main content
Loading...
Argor-Heraeus | © Correct Gold

Argor-Heraeus

Az Argor-Heraeus név egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal a nemesfémek világában. A svájci székhelyű vállalat több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az aranyfinomítás és -feldolgozás terén, és világszerte elismert a befektetési aranytömbök gyártásában.

Történet és Hagyomány

Az Argor-Heraeus története 1951-ben kezdődött, amikor megalapították a céget. Azóta a vállalat folyamatosan fejlődött és bővült, hogy megfeleljen a globális piac igényeinek. Az Argor-Heraeus ma már a Heraeus Group része, amely a világ egyik legnagyobb nemesfém-feldolgozó vállalata.

Minőség és Innováció

Az Argor-Heraeus aranytömbjei a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. A vállalat szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaz, hogy biztosítsa a termékek tisztaságát és hitelességét. Az aranytömbök 999.9 ezrelék tisztaságúak, ami a legmagasabb elérhető tisztasági fokozat. 

Fenntarthatóság és Etika

Az Argor-Heraeus elkötelezett a fenntarthatóság és az etikus üzleti gyakorlatok mellett. A vállalat szigorúan betartja a nemzetközi szabványokat és előírásokat, hogy biztosítsa az arany etikus forrásból származik. Az Argor-Heraeus tagja a Responsible Jewellery Council-nak (RJC), amely a fenntartható és felelős gyakorlatokat támogatja az ékszeriparban.

Befektetési Lehetőségek

A Correct Gold kínálatában megtalálhatóak az Argor-Heraeus aranytömbjei és aranylemezei, amelyek kiváló befektetési lehetőséget nyújtanak. A 250 grammos aranytömbök különösen népszerűek a befektetők körében, mivel könnyen tárolhatóak és magas értéket képviselnek.

Miért Válassza az Argor-Heraeus-t?

Megbízhatóság: Az Argor-Heraeus neve garancia a minőségre és a hitelességre.

Tisztaság: Az aranytömbök 999.9 ezrelék tisztaságúak.

Fenntarthatóság: Az arany etikus forrásból származik.

Elérhetőség: A Correct Gold üzleteiben és webshopjában könnyen elérhetőek az Argor-Heraeus termékei.

 Az Argor-Heraeus aranytömbjei nemcsak biztonságos befektetést jelentenek, hanem egy darab történelmet és minőséget is képviselnek. Ha Ön is szeretne részesülni ebben a kiválóságban, látogasson el webshopunkba vagy személyesen üzleteinkbe és válassza az Argor-Heraeus aranytömbjeit!