Skip to main content
Loading...


CÉGÜNKRŐL ÉS SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL


Kik vagyunk?

A Correct Gold aranykereskedés a már közel 20 éve sikeresen működő, időközben országossá bővült Correct Change valutaváltó hálózat leányvállalata. Vállalkozásunk az évek során rendkívül tőkeerősnek bizonyult, így mindig számíthat ránk a befektetési terméket vásárolna, illetve adna el, zálog-hitelre lenne szüksége, vagy törtaranyát váltaná készpénzre.

Jelenleg 40 helyen vagyunk jelen az országban, központunk Budapesten található, de törekszünk rá, hogy számos vidéki üzletünkben is igénybe tudja venni arany szolgáltatásainkat, ezért minden Correct Change valutaváltóban vásárolhat befektetési terméket, vagy eladhatja törtarany-, törtezüst termékét. 

Értékek, melyekben hiszünk:

Őszinteség és bizalom
Odafigyelünk ügyfeleinkre és partnereinkre, és megszolgáljuk bizalmukat!

Professzionalizmus és megbízhatóság
Megbízhatóak vagyunk, optimalizáljuk a lebonyolítást és végigkísérjük ügyfeleinket minden piaci helyzetben!

Gyorsaság és rugalmasság
Személyre szabott odaadással teljesítjük ügyfeleink és partnereink igényeit!

Tapasztalat és megbecsülés
Munkatársaink sok éves, a nemesfémek és a befektetések terén szerzett  szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy Ön a legjobb helyen jár, amikor minket keres fel arannyal kapcsolatos üzleti szándékával.

Szolgáltatásaink:

  • befektetési arany és -ezüst adás vétel
  • megőrzési szolgáltatás
  • törtarany-felvásárlás
  • használt ékszer
  • zálog hitel

Befektetési arany értékesítés

Válasszon tőkeerős, megbízható partnert aranybefektetés esetén!

Teljeskörű aranypiaci-szolgáltatást nyújtunk, így nálunk várakozás nélkül kapja meg a kiválasztott arany tömböt, arany érmét, melyet rögtön megőrzésre el is tárolhat nálunk, így biztonságban tudhatja befektetéseit és megtakarításait. Az értékesítés során minden pillanatban igyekünk a lehető legjobb áron adni, illetve venni a különböző befektetési aranyait, ennek köszönhetően Ön a legtöbbet tudja kihozni az aranybefektetéséből!

Aranybefektetés a lehető legjobb árakon. A kiválasztott címletű befektetési aranyakat azonnal, nyugodt és biztonságos körülmények között, készletről kiszolgáljuk. Nálunk nem kell napokat vagy heteket várnia, mire megkapja a kiválasztott befektetési aranyterméket. Az árak a világpiaci árakhoz igazodnak. A Correct Change valutaváltóhoz hasonlóan kis árréssel dolgozunk, ezzel segítjük elő, hogy Ön optimálisan tudja kezelni aranybefektetéseit.
Elsősorban a svájci Argor Heraeus befektetési aranytermékeit forgalmazzuk, ezek folyamatosan, általában akciós áron kaphatók. Árusítjuk az Argor Heraeus gyárral együttműködő Münze Österreich és a német Heraeus cég befektetési aranytermékeit is, de ezekből az ellátás nem folyamatos. Ezek is ugyanott készülnek, mert az osztrák pénzverde és a német cég is a svájci gyár résztulajdonosa.

Készletről elérhető címletek: 2, 5, 10, 20, 50, 100, 250, 500, 1000 gramm, valamint 1 uncia (31,1 gramm).

Kínálatunkban megtalálhatók a világ legismertebb befektetési aranyérméi is.

Tovább a befektetési arany oldalra >

Befektetési arany vétel

Nem csak eladjuk, de meg is vásároljuk befektetési termékét. Központunk mellett már több vidéki nagyvárosban is lehetősége van befektetési aranyát eladni üzleteinkben, weboldalunkon nyomonkövetheti az aktuális visszavásárlási árat. 

Törtarany felvásárlás

Megunt vagy meghibásodott arany-, ezüst ékszerét szeretné eladni azonnal, készpénzért? Akkor a Correct Goldnál a legjobb helyen jár!

Törekszünk rá, hogy a lehető legjobb áron vásároljuk meg törtaranyát, használt, megunt ékszereit, fogaranyat vagy egyéb aranyhulladékot. Ugyanígy megvásárolunk bármilyen ezüsttárgyat, legyen az ékszer, ezüst evőeszköz, tálca vagy bármilyen más ezüsthulladék. Az arany illetve ezüst ellenértékét azonnal, készpénzben fizetjük ki. Az ár mindig az aktuális világpiaci árfolyamhoz igazodik.

Látogassa meg Központi üzletünket, vagy újpesti aranykereskedésünket, ahol szakértő becsüs kollágáink a legmodernebb szközökkel végzik a bevizsgálást és ajánlatot tesznek a vételárra. Amenniyben ezt elfogadja, azonnal ki is fizetjük. A Correct Change velutaváltókban is lehetősége van leadni felvásárlásra szánt értékeit, ekkor pár napos átfutási idővel tudjuk megtenni az ajánlatot.

Tovább a törtarany oldalra >

Zálog hitelezés

Gyorskölcsönre van szüksége? Rendelkezik befektetési arany termékkel, arany ékszerrel, törtarannyal? Hozza el Központunkba vagy újpesti üzletünkbe és azonnal hitelt folyosítunk 30, 45 vagy 90 napos futamidővel. Szakértőink a legmodernebb eszközökkel vizsgálják be értékeit. Nagyobb értéknél diszkrét kasszában végezzük az ügyintézést,  anonim módon folyosítunk hitelt 3,6 millió forintig.

Tovább a zálog oldalra >

Ékszer értékesítés

Felújított, jó állapotó használt ékszerekért keresse Központunkat, vagy újpesti üzletünket, ahol az aktuális, egyedi darabokból álló készletből tud válogatni. Előzetesen megtekintheti a termékeket online is.

Tovább az ékszer oldalra >


Partnereink