Skip to main content
Loading...

C.Hafner termékek a Correct Gold kínálatában

Mit lehet tudni a C.Hafner-ről?

A C.Hafner egy német cég, amely 1850-ben alakult és ma Európa egyik vezető vállalata a nemesfém-technológia területén. A cég fő tevékenysége a nemesfémek újrahasznosítása és feldolgozása (immáron 165 éve), amelyeket félkész termékekké, alkatrészekké, porokká és tömbökké alakítanak.

A befektetési termékek közül a C.Hafner különösen híres az LBMA (London Bullion Market Association) által tanúsított, úgynevezett good delivery minősítésű aranytömbjeiről, amelyek 999,9 tisztaságúak és korlátozás nélkül kereskedhetők. Emellett a cég platina termékei is kiemelkedőek, különösen a PlatinGold nevű új platina standardjuk.

Milyen típusú aranyrudakat kínálnak?

A C.Hafner különböző méretű és súlyú aranyrudakat kínál, 1 grammtól 1 kilogrammig és több speciális terméket, például különböző motívummal ellátott aranylapkákat, melyek ajándéknak is kiválóak.

Az aranyrudak mindegyikén szerepel az LBMA tanúsítványa, ami biztosítja a nemzetközi kereskedelemben való elfogadottságukat.

Gyártási folyamat

Alapanyagok: A C.Hafner kizárólag a legmagasabb minőségű aranyat használja, amely 999,9 ezrelék tisztaságú, és nagyrészt újra feldolgozott aranyból származik.

Olvasztás és öntés: Az aranyat magas hőmérsékleten megolvasztják, majd formákba öntik, hogy megkapják a kívánt tömb alakot. Az öntési folyamat során különös figyelmet fordítanak a tisztaság és a minőség megőrzésére.

Hűtés és formázás: Az öntött aranytömböket lassan hűtik le, hogy elkerüljék a repedéseket és egyéb hibákat. Ezután a tömböket precíziós gépekkel formázzák és simítják. A tömbök felületének bonyolult rajzolata nem csak szép, de a hamísítás elleni magas fokú védelmet is szolgálja.

Jelölés és csomagolás: Minden aranytömböt egyedi sorozatszámmal és a cég logójával látnak el. A tömbök bankkártya méretű csomagolásban kerülnek forgalomba, amely tartalmazza az eredetiségigazolást és az LBMA (London Bullion Market Association) minősítést. A C.Hafner aranytömbök csomagolása különösen jó minőségű, a versenytársakéhoz képest jobban ellenáll a különböző mechanikai behatásoknak és még tetszetős is. Ugyanakkor a benne lévő arany eredetisége műszerekkel könnyen vizsgálható a csomagoláson keresztül.

Innováció és fenntarthatóság

A C.Hafner nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a fenntarthatóságra. A cég modern technológiákat alkalmaz a nemesfémek újrahasznosításában és a digitális fogászati technológiák terén is. Az aranytömbök gyártása során a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe veszik, minimalizálva a hulladékot és az energiafelhasználást.

A Correct Gold kínálatában elérhető befektetési termékekért kattintson ide.

Válogasson széles kínáltunkból a C.Hafner termékei közül, rendeljen online webshopunkból és vegye át az Ön által kiválasztott üzletünkben.

További részletek elérhetőek Gyakran Ismételt Kérdéseink oldalon, vagy hívjon bennünket elérhetőségünkön.