Skip to main content
Loading...
Valcambi | © Correct Gold

Valcambi: A Svájci Nemesfémek Mestere

Valcambi világa - Bevezetés

A Valcambi egy világszerte elismert svájci nemesfém-finomító, amely több mint 60 éve áll a nemesfémipar élvonalában. A cég neve egyet jelent a minőséggel, a megbízhatósággal és az innovációval. De mi teszi a Valcambi-t ilyen különlegessé? Nézzük meg közelebbről!

Történelem és Hagyomány

A Valcambi története 1961-ben kezdődött, amikor a cég megalakult Svájcban. Azóta a Valcambi folyamatosan növekedett és fejlődött, hogy a világ egyik legnagyobb és legelismertebb nemesfém-finomítójává váljon. A cég székhelye Balerna városában található és a mai napig itt zajlik a nemesfémek finomítása és feldolgozása.

Termékek és Szolgáltatások

A Valcambi széles termékkínálattal rendelkezik, amely arany, ezüst, platina és palládium rudakat és érméket foglal magában. A cég termékei kiemelkedő minőségűek, garantált 999.9 tisztaságúak és nagy likviditással bírnak. A Valcambi aranyrudak különösen népszerűek a befektetők körében, mivel a cég szigorú minőségi és tisztasági előírásokat követ, amelyeket a svájci nemesfém-ellenőrzési szövetségi hivatal és az LBMA (London Bullion Market Association) is akkreditált.

Innováció és Fenntarthatóság

A Valcambi nemcsak a hagyományokra épít, hanem az innovációra is nagy hangsúlyt fektet. A cég folyamatosan fejleszti technológiáit és gyártási folyamatait, hogy megfeleljen a modern kor követelményeinek. Emellett a fenntarthatóság is kiemelt szerepet kap a Valcambi működésében. A cég elkötelezett a környezetvédelem mellett és számos intézkedést hozott a környezeti lábnyom csökkentése érdekében.

Miért járunk jól, ha a Valcambi-t választjuk?

A Valcambi termékei nemcsak kiváló minőségűek, hanem megbízhatóak is. A cég aranyrudait a Svájci Központi Bank, az LBMA és a világ minden fontosabb árutőzsdéje is elfogadja, garantálva ezzel a Valcambi aranyrudak világméretű likviditását. Emellett a Valcambi aranyrudak kiváló módszert kínálnak a befektetési portfólió diverzifikálására, mivel az arany alacsony korrelációval rendelkezik más pénzügyi eszközökkel szemben.

Correct Gold Kínálata

Örömmel jelenthetjük, hogy a Correct Gold kínálatában számos Valcambi termék elérhető. Legyen szó aranylapkákról vagy aranytömbökről, a Correct Gold biztosítja, hogy Ön a legjobb minőségű Valcambi termékekhez jusson hozzá. Ezáltal Ön is részesülhet a Valcambi által nyújtott megbízhatóságból és kiváló minőségből.

Keresse Valcambi termékeinket webshopunkban és aranykereskedéseinkben!