Skip to main content
Loading...
Visszavásárlási garancia

Visszavásárlási garancia

Visszavásárlási Garancia: Adja el befektetési aranyát a Correct Gold-nál!

Nagy örömmel osztjuk meg Önökkel, hogy a Correct Gold-nál nemcsak eladásra kínálunk megbízható és prémium minőségű befektetési arany termékeket, de visszavásárlási garanciát is vállalunk rájuk. Ez azt jelenti, hogy bármikor dönthet úgy, hogy szeretné eladni a nálunk vásárolt aranyát, mi készséggel visszavásároljuk Öntől.

Ráadásul nemcsak a nálunk forgalmazott és vásárolt befektetési arany termékeket vásároljuk vissza, hanem a máshonnan származó aranytömböket és érméket is! Az aktuális felvásárlási árainkat könnyen megtalálhatják a webáruházunkban, a termékeknél feltüntetett „Vételi ár”-nál.


Honnan tudjuk, hogy egy aranytömb valódi-e?

Az aranytömb valódiságát különböző módszerekkel ellenőrizzük, mint például a súly- és méretellenőrzés, sűrűségellenőrzés, mágnesesség és ultrahangos vizsgálat. Mindezek a technikák biztosítják, hogy csak valódi, tiszta arany kerüljön visszavásárlásra.


Mire figyeljek a befektetési arany megvásárlását követően?

Fontos, hogy megfelelően tárolja az aranyat, a laminált műanyag csomagolást pedig ne távolítsa el a termékről, azzal együtt, felbontás nélkül tárolja. Kerülje el az érintkezést más fémekkel és tartsa tisztán a termékeket. Emellett mindig őrizze meg a vásárlási bizonylatokat és tanúsítványokat.

Hogyan adhatom el a befektetési aranyamat a Correct Gold kiemelt és egyéb irodáiban?

Befektetési aranyát abban az esetben is megvásároljuk, ha nem nálunk vásárolta. Látogasson el bármelyik kiemelt vagy egyéb irodánkba, ahol szakszerűen és gyorsan intézzük a visszavásárlási folyamatot. Hozza magával a termékeket és a certifikátját (eredetigazolását), mert szükséges lesz a zökkenőmentes ügyintézéshez.


Mely irodákban adhatom el azonnal befektetési aranyomat?

Az alábbi Correct Gold kiemelt irodákban lehetőségünk nyílik befektetési arany termékek azonnali készpénzfizetéssel vagy átutalással történő felvásárlására: Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Veszprém, Székesfehérvár, Kaposvár, Kecskemét, Szekszárd, Szombathely, Zalaegerszeg.

Budapesten pedig a József körúti központi irodában és Újpesten adhatja el befektetési aranyát.


Mi a helyzet a többi irodával?

A többi vidéki irodáinkban is készséggel állunk rendelkezésére. Ezekben az irodákban átvételkor rögzítjük az árat és átvételi elismervényt adunk. Az aranytermékeket saját költségünkre néhány napon belül a központba szállítjuk, szakértőink itt kamera előtt vizsgálják be a termékek valódiságát. Az átvizsgálás után az átvett termékek ellenértékét azonnal átutaljuk Önnek, vagy készpénzes fizetés esetén a pénzváltónkban kifizetjük. Így Ön v megkapja a pénzét.

Ne habozzon, látogasson el hozzánk és vegye igénybe kiváló visszavásárlási szolgáltatásunkat! 💰